Giveaway 2016 TAHUN IMPIAN KITA by Mawar Assufi

Bismillahirahmanirahim.


Tengok pasal segmen ni kat blog kak ros , macam menarik je. Syarat pun mudah :)

[TEMPOH SEGMEN : 15/01/16 -- 15/02/16]

Bila baca impian 2016 Mawar , saya senyum, moga Allah permudahkan.


Impian saya,Saya pun nak ada  perniagaan saya sendiri, dah start risik risik tanya sahabat macam mana nak start , cuma bila tu tak tahu, tapi saya nak jual cookies. saya mohon doa semuanya.  Maybe one day, saya boleh buka kedai yang mana kat situ kita boleh makan yang ringan ringan sambil baca buku [hantubuku]. One thing yang ramai orang taktahu, saya ni memilih kerja, saya taknak kerja pejabat dalam aircond pangkat tinggi tinggi macam orang lain sebab to me, masa yang berquality dengan family akan kurang. 

The most important DreamsNak jadi yang better untuk Agama dan Ummah, Nampak klise je kan tapi saya tahu diri saya asyik jatuh tapi kasih sayang Allah tu buat saya selalu letak impian dan azam ni teratas dalam list azam saya. 


Apa pun impian kita moga dalam redha sebab penting dan insyaAllah Allah akan mudahkan yedak :)


Ya Baari, Ya Razzaq Aamiin Aamiin.

3 comments:

  1. Assalamualaikum.

    Terimakasih saya ucapkan kerana sudi join sama Giveaway Tahun Impian Ini.
    Saya hargai penyertaan awak. Tapi, saya akan datang semula jumpaa awak tauu :D Untuk bacaa impian awak semula.. Hehee

    Apa-apa pun All The Best. Tazabar rasanya nak Spread The Love .. See you again .. :) Jemput singgah untuk cek nama awak ya di sini :

    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-giveaway-2016-tahun.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam! , terima singgah dah jemput singgah lagi

      Delete
  2. Assalamualaikum ..

    Terimakasih dan Tahniah atas penyertaan :)
    Saya doakan semoga impian awak tercapai . Paling utama saya doakan semoga awak kaya dan berjaya di dunia mahupun di akhirah .. Jangan lupa untuk terus submit doa pada Allah supaya dipermudahkan urusan mencapai impian ya. :D

    Esok tengok senarai pemenang ya. Mana tahu bertuah :)

    Saya doakan ya . In Shaa Allah :)

    Salam sayang,
    Mawar Assufi

    ReplyDelete