OTHER SIDE OF MY BLOG

Bismilillahirahmanirahim.






Actually blog ni selama ni private . Sebab saya guna blog ni untuk testing design baru . Sebab  saya ni jenis tak istiqamah dengan templete /design  yang saya edit. Sekarang saya decide nak on kan blog ni untuk giveaway dan segmen sebab taknak banyak kan entry blog pasal giveaway kan bosan pulak dah la jarang update. Tak pe kan :)


Kat sidebar ada banner untuk ke personal blog saya.

3 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih :) saya suka sangat yang warna lembut 2 ni

      Delete
  2. Salam Cik,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
    Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com

    ReplyDelete