OTHER SIDE OF MY BLOG

Bismilillahirahmanirahim.






Actually blog ni selama ni private . Sebab saya guna blog ni untuk testing design baru . Sebab  saya ni jenis tak istiqamah dengan templete /design  yang saya edit. Sekarang saya decide nak on kan blog ni untuk giveaway dan segmen sebab taknak banyak kan entry blog pasal giveaway kan bosan pulak dah la jarang update. Tak pe kan :)


Kat sidebar ada banner untuk ke personal blog saya.

Segmen : Review Blog dan Free Gift By Yanie

Assalamualaikum
Bismillahirahmanirahim

Setelah sekian lama tak join bulan lepas, awal -awal je join segmen /giveway . Jadi bulan ni macam banyak je blogger buat segmen , terbuka hati nak join jugak. Syaratnya mudah dan ringkas saja. Moga ada rezeki , tekan untuk sokong .