Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com

Assalamualaikum,

Blogger Mialiana buat giveaway lagi, Jom join . Moga ada rezeki ^^


Giveaway Fridge Magnet Lombok bermula saat ini dari hari ini, 23 Mei 2016 hingga 30 Mei 2016. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.


Siapa nak ole-ole dari Lombok? Ada 20 fridge magnet berupa rumah perkampungan orang Sasak, Lombok, Indonesia.

Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia ya... Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 30 Mei 2016.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Jun 2016.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

Birthday Giveaway by Wanaseoby.com

Assalamulaikum , 

rasanya dah lama tak update, sebenarnya segmen / GA banyak je, cuma malas nak join sebab banyak sangat yang nak kena buat. Kita cari yang simple saja. GA ni di tag oleh kak PC kat blog personal tapi yana join kat sini deh. Sapa nak join klik banner, syarat mudah. Suppert wanaseoby!

Sanah helwah wana!, semoga Allah permudahkan urusan kamu dunia akhirat 





Saya tag:

Tomo, Syaidah Seha, Niena Annisa'

Semoga Ada Rezeki , Aamiin :)